Szynka z nogą

Naturalna, cała szynka wieprzowa z pozostawioną w całości skórą, wędzona na kolor jasnobrązowy.

Szynka tradycyjna

Podlega długiemu, niezwykle starannemu procesowi produkcji, który utrwala smak i aromat naturalnych przypraw.

Szynka z rusztu

Ze 115 g najbardziej wartościowej części szynki powstaje 100 g wyjątkowego wyrobu, zwracającego uwagę również oryginalną kompozycją smakową i brakiem dodanych fosforanów. 

Szynka zrazowa

Dla wielbicieli tradycyjnych smaków i aromatów zapeklowano najlepsze mięśnie szynki i delikatnie upieczono. Wyglądem i smakiem przypomina szynki robione w domu.  

Boczek zbójnicki

Wyjątkowe połączenie boczku i schabu w smakowitej posypce. Produkt bez dodatku fosforanów.

Kabanosy wieprzowe

Kiełbasa średnio rozdrobniona z selekcjonowanych klas mięsa wieprzowego, produkowana przy użyciu naturalnych przypraw i osłonek. Długotrwałe wędzenie i suszenie zapewnia ciemnowiśniowy kolor.

Kabanosy myśliwskie

Tradycyjna wędlina wieprzowa o intensywnym smaku i charakterystycznym kształcie, mozolnie nadziewana w naturalną osłonkę, poddana długiemu procesowi suszenia. Doskonała jako przekąska i ozdoba każdego stołu. 

Kiełbasa myśliwska

Wyborna wędlina średnio rozbrobniona parzona i podsuszana, ciemno wędzona, produkowana z udziałem kardamonu, w jelicie naturalnym.

Kiełbasa rzeszowska

Wspaniała kompozycja smakowa kiełbasy wieprzowej ze szlachetnym smakiem kardamonu – jednej z najcenniejszych przypraw.

Kiełbasa głogowska

Wędlina wieprzowa w jelicie naturalnym poddana długotrwałej i precyzyjnej obróbce wędzarniczej, o ciemnobrązowej barwie, parzona i podsuszana.

Kiełbasa góralska pieczona

Wyborna, krucha kiełbasa wieprzowa, do produkcji której używa się 111 g mięsa na 100 g wyrobu gotowego. O jej wyjątkowości stanowi też oryginalna kompozycja przypraw i wyraźny aromat pochodzący z wędzenia. Produkt bez dodatku fosforanów. 

Kiełbasa jałowcowa

Wykonana z mięsa wieprzowego kiełbasa, goszcząca na polskich stołach już od stuleci. Nazwę swą zawdzięcza owocom jałowca, którym przyprawiony jest jej farsz. 

Kiełbasa krakowska sucha

Wyrób grubo-rozdrobniony produkowany z mięsa wieprzowego. Peklowany metodą tradycyjną, wędzony na ciemnobrązowy kolor, aromatyczny i kruchy. W osłonce białkowej, podsuszany.

Kiełbasa tatrzańska podsuszana

Wyśmienita kiełbasa podsuszana, o której wyjątkowości stanowi oryginalna nuta smakowa pochodząca z nietypowych przypraw. Długi proces suszenia zapewnia wysoką koncentrację smaku i aromatu.